aktualizováno | 24.01.2014 21:34:31 | edda | přečteno: 7598x
Pozvánka do Mostu - výjimka na klece!

 Pouze na tomto podniku si můžete vyzkoušet ovládání vozu ve velké rychlosti, pokud nechcete vstoupit do závodů naplno! Info o průběhu akce -

1. Startovné 2600,- je na oba závody včetně pojistky. Lze startovat pouze v jednom závodě / je ranní a odpolední/, či se prostřídat na voze s kolegou. V případě účasti v jednom závodě je startovné 1600,-. Startovné se platí do konce února převodem na účet a je nevratné! V případě poruchy či nedodělání vozu lze startovat náhradním, např. sériovým. Jede se za jakéhokoliv počasí!

2. Licence - denní licence stojí 200,- a nic k ní nepotřebujete. Licence na celou sezonu stojí 500,-.

3. Výjimka. Jak již bylo uvedeno, je na tento závod výjimka na ochranné klece a rámy. Startující na tuto výjimku nemusí mít také min. bezpečnostní oblečení a stačí pouze jakákoliv kombinéza a pevná obuv. POZOR - výjimka se nevztahuje na upravené vozy a skupinu E2!

4. Program podniku - jeden závod se jede dopoledne a druhý po povinné pauze na oběd. První závod má dva tréninky a dvě závodní jízdy, součet jízd je výsledkem. První trénink bude opět hromadný, kdy pro každou skupinu je vyčleněna zhruba půlhodina. Ostatní jízdy s intervalem cca 20sekund. Vždy se jede jedno kolo / startuje se na konci depa a cíl je na cílové čáře okruhových závodů. Druhý závod má jeden trénink a tři závodní jízdy, s tím, že nejhorší se škrtá.

5. V pátek před akcí budou opět komerční jízdy po celý den. V loňském roce stála půlhodina 1200,-, letos prý pouze 600???

6. Vypadá to na obrovský počet Youngtimerů / neupravených veteránů/. Standartně se vyhlašuje pohár těchto vozů koeficientem ze všech tříd. Toto se zřejmě rozšíří, např. jedny výsledky do 1600ccm, a druhé nad 1600ccm.

7. Podrobné informace vyjdou ve Zvláštních ustanoveních cca tři týdny před akcí na našem webu.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007