aktualizováno | 10.02.2014 10:07:47 | edda | přečteno: 7760x
4x od řídi - Díl dvacátý pátý, Pepa Čermák
 

1.Pepo nemůže hned ze začátku zeptat jak to že jsi v sezoně 2013 tolikrát chyběl a jel jsi jen domácí srdcovku, Radotín???

Díky za otázku Je to jednoduché, ropnou plošinu Čermák holding nevlastní a tak nezbývá na zábavu tolik kolik by bylo potřeba. Vše je otazkou financí. Je tedy fakt ¨že lonskou absenci zapřičinilo zdržení dodávky dílů ze spojených statů. Ale vše se dobře narýsovalo na rok 2014.. V Radotíně jsem startoval strašně rád. Díky vzdálenosti lokality od mého bydliště nebylo co řešit,zde finance roli nehrály a hlavně tato trat byla mou první psanou erzetou v životě s jistým ředitelem závodů eddacupu. Takže srdcová záležitost a nechat doma plně funkční soutěžní vůz by byl hřích...

2.Většina z nás ví že Váš rodinný tým PCD Racing už delší dobu připravuje dva nové vozy,můžeš nám je popsat??

Tak určitě Uplně nová ty auta nebudou. Jedná se o vůz se kterým nyní startuje na Historickém Rallye Monte Carlo známý spolujezdec Daniel Elena,a v dobách kdy jsem se narodil byl tento vůz něco jako dnešní citroeny r2. Levné dostupné závoděni,cup který dal dohromady jistý pan Chardonnet. Na voze jela jména jako Montonová,Tabaton atd. Dnes jeho vnuk zajížděl krásné časy na Monte s DStrojkou.. Jedná se o vůz Autobianchi A 112 s obsahem motoru 1050ccm a vykonem v základu 70koní. Naše motory budou mít něco kolem stovky koní ale ještě bych nepředbíhal, nemáme uplně hotovo a ještě musíme brzdit u Petra Turka. I tak se na závodění s touto jedinečnou slečnou strašně těším! A myslím si že nebudu daleko od pravdy když již nyní udělám bububu na absolutní desítku Eddacupu Jelikož jsem nyní pár let nejezdil tak jsem nadrženej a natěšenej a o to budu rychlejši Ke každému závodu letos přistoupim plně profesionálně a budu se snažit zatopit pod kůží vozům které mají výkon i o dvěstě koní větší..

3.a co plánuješ letos??

Letos pouze eddacup a jeden nebo dva kopce v Německu, kam se chystám jet porazit mého dodavatele dílů na tento vůz. Uvidíme, snad bude sezona pro nás dobrá..Připravuji se na ní již dlouho, a tak doufám v to, že děláme vše správně a tak aby se povedlo splnit si další drobný sen..

4.Kdy zapojíš svou přítelkyni a vele zkušenou spolujezdkyni Aničku Maťkovou do Revivalů???

Dobrá otázka JJ už od prvního revivalu myslím na to jak zapojím Aničku do té naší krásné akce, která se již natolik rozrostla, že dnes stačí pro zaplnění startovní listiny jen pár hodin od spuštění přihlášek.. Určitě to přijde, maá pro ní jedno Autobianchi, jenže zatím není připravené a tak letos snad až na Berounku.A tak od nás dámská posádka dvou krásných slečen určitě u vás jednou pojedou. Jen je to o tom čase a o té ropné plošině.. Děkuji za otázky a v sezoně 2014 všem mnoho zdarů a krásných zážitků.. Ahoj na kopci ,-)

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007