aktualizováno | 20.03.2014 14:54:46 | edda | přečteno: 7265x
Soutěž Svijany- II.kolo

  Zřejmě oblíbenost moku ze Svijan způsobila rekordní účast v prvním kole! Máme 31 soutěžících, pro které je zde druhé kolo. Všichni poznali P205Gti, dokonce hlasoval i jezdec, který destrukci způsobil / více níže/:-).

  V druhém kole hlasujte do sobotní půlnoci a otázka zní - jména úspěšné posádky na obrázku. 

 

Ahoj Edo,

Posílám ti informace k této havárii, na Rallye Bohemia 92. RZ  Vinec – Skalsko.      Švedská posádka tohoto vozu Peugeot 205 GTi, byli juniorští mistři Švédska, havarovali v prvním průjezdu touto rychlostní zkouškou ještě na suchu.   My (...................) jsme jeli s Opel Corsa GSi  st.č.....

Při jízdě do kopce tak kilometr za pivovarem, jsme jeli ještě na suchých pneumatikách a  začalo  již pršet, tak jsme se dostali před levotočivou vracečku, kde jsme byli hodně rychlí a brzda fungovala jako by jsme jeli na ledě a ještě z kopce. Vylítli jsme ven, všude stromy a nekonečný let, jen pod námi bílý flek a to bylo to auto na fotografii. Zapíchli jsme se mu do střechy předkem a odrazili se po zadu a vzhůru kolama někam do lesa. Skončili jsme na střeše zaklíněni přesně mezi dvěma stromy. Lezli jsme ven oknama. Pak jsme si všimli že auto od kterého jsme se odrazili už nikde není. To už tak hodně zdevastované auto jsme odpálili do 50 metrů hluboké rokle. Když přijel vojenský vyprošťovací jeřáb, vytáhl jen nás. Na toho peugeota si musel dojet pro delší lana a kladky.  Švédská posádka byla po havárii někde u stánku na jídle a náš průjezd neviděli  (pro ně bohužel). Když se vrátili a jejich auto tam nebylo hodně znejistěli …………   Ani oni, ani my jsme kromě nějaké modřiny neměli žádné zranění.   Perličkou je že moje Corsa byla posledním vozem, kreré bylo pojištěno u České pojištovny, pak se to již nedalo několik dlouhých let.  Dokonce mi tu pojistku i vypověděli. Při mé klice se jim to již nepovedlo.  

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007