aktualizováno | 25.03.2014 12:08:29 | edda | přečteno: 7661x
ZAV Most - poslední info, premiéra spolupráce s TV Sport5!

   Na tomto závodě budeme mít premiéru při spolupráci s TV Sport 5! Profesionální kameramané a redaktoři natočí z akce cca hodinové DVD / objednávky na přejímce - cena 190,-/. Z tohoto DVD bude sestřiháno dvacet minut materiálu pro televizní reportáž, která bude v hlavním vysílacím čase, cca týden po akci / upřesníme/. Připomínáme, že tento populární motoristický kanál je od září v Praze a širokém okolí volně dostupný! Tzn. obrovské množství potencionálních diváků! Samozřejmě, prezentováni v TV budou zejména jezdci, kteří si DVD objednají.

1. Jedeme za každého počasí!

2. Po celý pátek je den pro veřejnost, lze tedy za poplatek libovolně jezdit. Vše vyřídíte na věži.

3. Kdo má zájem o boxy, převzetí klíčů  vyřídí také na věži, v pátek do 19hod.

4. POZOR! Když si někdo pronajme box, má nárok i na prostor za tímto boxem až k plotu!!! Tedy nikdo bez dohody s nájemcem boxu si nemůže v prostorech za boxy zřídit servisní místo!!! Každý rok to řešíme....

5. Přejímky začínají technickou kontrolou v třetím boxu od konce / od věže/. Jezdec si připraví vyplněnou technickou kartu, lze si jí ztáhnout v sekci dokumenty, či bude k dispozici u technika. Pak následuje v tiskovém středisku vyřízení licence a administrativní přejímka.

6. Nezapomeňte loňské licence, popř. technické karty.

7. Účast na rozpravě je povinná, v případě neúčasti nebudete schopni absolvovat závod, v důsledku neznalosti systému závodu!

8. Povinná reklama je pouze pro majitele celoroční licence. Taktéž jedci startující na výjimku v tomto podniku / rám ve voze/ nemusí mít kompletní vybavení jezdce dle řádů. Přilba, rukavice, libovolná kombinéza a pevná obuv postačuje. Logo seriálu musí být umístěno na horní polovině předních dveří! Jinak neodstartujete do měřeného tréninku! Toto platí při použití II. varianty povinné reklamy!

9. V prostoru za posledním boxem se nesmí parkovat, slouží k řazení vozů na start!

10. Jezdci, kteří požádali o přejímku v sobotu ráno si musí doma vyplnit a připravit Prohlášení jezdce a Technockou kartu / viz dokumenty/! 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007