aktualizováno | 01.11.2014 11:26:15 | edda | přečteno: 8556x
ZAV Ročník 2014

    V dokumentech jsou definitivní výsledky doprovodných pohárů. Připomínám, že v novém ročníku se bude koeficient počítat pouze z dojetých jezdců.

1. Juniorský pohár -   Jasně zvítězil, a že právem všem  dokazoval na trati, David Černý. Druhý skončil Lukáš Kubíček a třetí Dominik Tichý. Ostatní junioři již nestartovali pravidelně.

 

2. Youngtimer pohár - Vítězem se stal i přes finiš Václava Rolla matador českých vrchů Josef Stočes, který za dosahované výsledky vyzkoušel na posledním závodě náš ostrý vůz Citroen Visa GTi. Za druhým Václavem Rollem skončil premiérově v našem seriálu Petr Flosman a to pouze o dva body před historicky prvním vítězem třídy H+2000 Ondrou Lorencem.

 

3. Dámský pohár -  Nerýsuje se nikdo, kdo by mohl sesadit z trůnu Katarinu Rozsívalovou, vyhrála naprosto s přehledem. Hedvika Srvusová přišla o druhé místo nedojetým závodem na Živohošti a těsně prohrála s Andreou Zemanovou, která naopak  se obrala o několik bodů svým kroužením v Hradci navíc :-).V závěru sezony se objevila Jana Slezáková, která se za volantem BMW 2002 prezetovala slušnými výkony. Další dámy již nejely více jak třetinu závodů. Přesto jistě nikomu neunikla razantní a rychlá jízda Báry Stočesové v cupovém Saxu.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007