aktualizováno | 24.11.2014 21:20:05 | edda | přečteno: 9351x
Rallye Praha Revival 2015

RALLYE PRAHA REVIVAL 10.-12.4.2015

 

  Přinášíme další informace k připravovanému, jarnímu revivalu. Opět, po roční pauze, pojedeme západním směrem, druhým centrem akce bude znovu Plzeň, ale jiný hotel, respektive dva hotely... Zjistili jsme, že ubytovat cca 400 lidí je téměř nemožné. Posádky do startovního čísla cca 120 budou v Park hotelu a zbylé v Ibiss hotelu, vzdáleném cca 2km po hlavní silnici. V prvním hotelu je již dohodnutá cena 490,- á noc se snídaní. Podobné by to mělo být i v druhém hotelu.

  Jak jsem slíbil, v pátek večer pojedeme z centra nejjednodušší cestou. Celá páteční etapa bude jednoduchá ovšem s jednou výjimkou – znovu se pokusíme zajistit sprint etapu ve vojenském prostoru Brdy. Naopak, v sobotu připravujeme složitější sekce....

  SS úseky se teprve sjednávají, určitě by mělo zůstat schéma 2+6 či 7+2 . Jisté je, že v pátek bude noční SS ve Strašicích, ale zcela přepracovaný, nikoliv pouze na "buzeráku"! Opakovat se bude SS v neděli a opět bude součástí Zkoušky stálosti výkonu. V sobotu pojedeme západním směrem a zřejmě bude SS úsek na letišti v Krásně. Další hledáme, máte tip?

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007