aktualizováno | 09.02.2015 13:09:57 | edda | přečteno: 9572x
RPR 2015 - kostra akce hotova!

    Rallye Praha Revival již má téměř hotovou podobu. Zbývá vyřešit první SS v neděli, předběžný harmonogram bude zveřejněn do konce února!

- Páteční etapa bude mít dvě SS / Hipodrom a Strašice/, doufáme, že vyjde opět start na Václavském náměstí. Jen ještě není ujasněno, jak bude příjezd do centra Prahy. Start prvního jezdce z centra v 18,50hod. Sprint etapa ve vojenském prostoru Brdy má asi 45km! Na hotel by měl první jezdec dorazit v cca 21,50hod. Jezdci žluté skupiny nemusí pokoje rezervovat, pouze prosím o zprávu, pokud nebudete spát na Park hotelu. Od čísla 125 je nutno pokoje na hotelu Ibis rezervovat / viz náš web/!  

- Sobota má na pořadu rekordních osm SS úseků! Vše se jede dvakrát. Na SS 05,08 Kartarena je zajištěn oběd a k dispozici WC. Občerstvení a WC bude také na SS 03,10 Landfill Černošín. Příjezd jedničky na hotel je v cca 17,45hod.

- V neděli budou opět pouze dva úseky. Jeden, u Plzně se ještě hledá a poslední bude SS Barrack Strašice. Do Radotína by měla dorazit první posádka v cca 13hod.

- Po dvou letech opět bude na trati KP = Kontrola průměru. Tzn., že někde v přejezdu bude stanoviště, s tím, že bude pořadatelem změřeno za jak dlouho sem lze za dodržování dopravních předpisů dojet. Předčasný příjezd bude penalizován!  

- POZOR! Startovné je potřeba zaplatit do 20.2! Čeká hodně náhradníků.... 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007