02.11.2015 13:20:20 | edda | přečteno: 9821x
První informace k RPR 2016

RALLYE PRAHA REVIVAL 08.-10.4.2016


  Přinášíme první informace k připravovanému jarnímu revivalu. Opět, po roční pauze pojedeme severním směrem, druhým centrem akce bude lázeňské město Teplice, spát budeme opět v hotelu Panorama. V hotelu je již dohodnutá cena 450,- á noc se snídaní. Výhodou je, že zde jsou pouze dvoulůžkové pokoje.

  Slavnostní start se budeme snažit opět protlačit do centra Prahy, před tím by měla být již tradiční SS na hipodromu Velká Chuchle. Ředitelství opět v učilišti Radotín.

  Jak jsem slíbil, v pátek večer pojedeme z centra nejjednodušší cestou. Celá páteční etapa bude jednoduchá. Noční SS by měla být opět na letišti Panenský Týnec a slavnostní dojezd v centru Teplic Naopak v sobotu připravujeme složitější sekce....

  SS úseky se teprve sjednávají, určitě by mělo být schéma 2+7+2 . SS Panenský Týnec se bude opakovat v neděli a opět bude součástí Zkoušky stálosti výkonu. Připravované SS – snad vyjde polygon Most, šotolinová rekultivace Bílina, plochá dráha v Chabařovicích. Také plánujeme TC v historickém centru Loun při nedělním návratu do Radotína.

  Celková délka by měla být o něco kratší, jak letos, předběžně cca 550km

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007