aktualizováno | 08.12.2015 08:59:35 | dawe | přečteno: 10007x
Slavnostním ceremoniálem definitivně skončila sezóna 2015

EDDA CUP ÚSPĚŠNĚ UZAVŘEL SEZÓNU 2015!


Slavnostním ceremoniálem se v sobotu definitivně uzavřel ročník 2015. Za pořadatele mohu říci, že toto byl jeden z nejhezčích ceremoniálů v historii seriálu!


Hotel Solenice, který je na skále, přímo nad přehradou Orlík, nás přivítal krásným počasím, a všichni si užívali krásného výhledu nad okolní krajinou z terasy a baru. První hosté se začali sjíždět ke třetí odpoledne, a před pátou již bylo plno. Sál byl naplněn, že být o deset účastníků více, tak již je neusadíme.. celkem jsme přivítali asi 180 hostů!


Nejvýzamnějším byl prezident UAMK dr. Oldřich Vaníček, který přijel rovnou z letiště po návratu z kongresu FIA, kde byl pan Vaníček zvolen viceprezidentem FIA regionu I / Evropa a stř. Východ/ – Obrovská gratulace!!! Za Svijany a.s. ceny předával Tomáš Kučera, za Stahlgruber pan Klobouček, za Renovak pan Krejsa, za f. Hakspeed Jiří Hák, za Ford Maier Pavel Maier, za f.Koobra Oldřich Rus, za UAMK pan Růžička a za nového partnera Nadoko pan Kotrmon.

 

Ceremoniál začal s mírným zpožděním, které bylo zapříčiněno neomluvenou neúčasti Romana Linharta, který měl komentovat předávání cen nejlepším jezdcům.... :-(


O to byl začátek velkolepější... Začali jsme osmiminutovou slavnostní videosekvencí zaměřenou na připomenutí toho, že jsme český seriál, primárně určený pro české jezdce... Poté začala první část předávání cen, začínalo se vyhlášením pohárů a prvních čtyř tříd. Než se nachystala večeře, stihli ještě nejlepší junioři vybojovat první soutěž o hodnotné ceny. Nakonec se ukázal jako nejrychlejší koloběžkář Lukáš Kubíček.


Bohatou večeři formou rautu, kde si našel každý své dobroty, jsme ukončili další soutěží. Následovalo vyhlášení zbylých tříd, opět prokládané společenskými soutěžemi. Vyvrcholením soutěží byl přednes nejlepších básní Danou Urbánkovou. Nejlepší básně vyhodnotila "odborná porota" z neuvěřitelného množství účastníků. To mne ani po čtvrté, co tuto soutěž vypisujeme, nepřestává udivovat, kolik lidí z našeho seriálu, dokáže během večera složit báseň na dané téma.... Čtyři nejlepší básně ohodnotila komise našich dam, které jsou součástí seriálu... Zde mi spadla brada po druhé, když se ukázalo, že vítěznou báseň složil Standa Urbánek junior.... To bych do něj opravdu neřekl. :-) Stal se tak držitelem značkové, dětské autosedačky Chicco.


OPRAVDOVÝM VRCHOLEM VEČERA byla tombola!!! Děkuji všem, kdo přinesl dárky, to bylo neskutečné, ani nedokáži ohodnonit celkovou finanční výši dárků, ale něco takového jsme ještě neměli.... Dárky se nevešly ani zdaleka na stůl, tak byly všude možně! Děkuji všem, bylo to moc hezké, když snad opravdu každý něco přinesl... a i hezký nápad byl, pokud možno z jeho oboru či regionu. Tak se nám vedle dálničních známek od UAMK, přileb od ACI, lahodného moku ze Svijan, ale i Plzně, domáci moravské slivovice od Michala atd., sešlo i vybavení pro stavaře od urbánkovic firmy, či domácí buchty od paní Sukové, které si v tombole vybrala moje manželka, a mohu potvrdit, že byly výborné.

Losování trvalo až do jedenácti hodin, než se vše rozebralo!!! Jako hlavní cena byla karbonová přilba STILO od MK racing pana Kamiše. A výhercem se za velkého aplausu stala Bára Stočesová, která si také odnesla cenu za ránu roku.... Dá se říci, že každý druhý si něco hodnotného odnesl..


Dál již byl dán prostor tanečníkům, kterých se v Edda Cupu najde dost a dost.... Hudební produkci ukončilo v cca půl čtvrté totální přehřátí aparatury.


Závěrem děkuji všem kamarádům, kteří pomohli s organizací ceremoniálu a všem hostům za příjemně strávený večer!


                                                               Eda Patera


Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007