26.10.2009 16:51:11 | edda | přečteno: 3055x
FTJ Video - DVD z Chuchle

Stále trvá možnost objednávky DVD - Závody do vrchu B&B Electro Cup – Velká Chuchle 2009 .

   Všem účastníkům Závodu do vrchu B&B Electro cup – Velká Chuchle 2009 nabízíme možnost objednávky DVD z tohoto závodu. Těm, co si nestihli DVD objednat přímo na závodě, nabízíme možnost objednávky přes internet nebo telefonicky.

Trať byla pokryta celkem čtyřmi kameramany, kteří zachytili vše důležité...

A co jsme všechno zajímavé natočili? Třeba všechny trable, která nastražilo esíčko po cíli. Objektivům neunikl ani výlet do roští Jana Matušince. I úder o obrubník Petra Štěpky s následným ulomením kola nám neunikl. Takže všichni se máte na co těšit!!

Každéme zájemci zhotovíme sestřih všech jeho průjezdů, který bude přidán na DVD k vyrobené reportáži. Jezdec tak získá spoustu záběrů!!!, které navíc budou seřazeny kontinuálně od prvního záběru prvního tréninku až po poslední záběr poslední závodní jízdy. DVD navíc bude potištěno fotografií toho jezdce, kterému je DVD určeno.
Je možné objednat i více sestřihů na jedno DVD.
Kdo bude chtít, umístíme na jezdcovo DVD i dodaný záběr ON BOARD nebo jiný vlastní záběr.Stačí zavolat a domluvit se na způsobu jeho zaslání.

Cena:
DVD obsahující reportáž a sestřih jednoho startovního čísla: 400 Kč + poštovné
každý další sestřih: + 200 Kč / jedno startovní číslo
zakomponování vlastního záběru ON Board či jiných vlastních záběrů - ZDARMA

Termín dodání: cca 20 dnů od konání závodu.

Objednávky můžete učinit na telefonním čísle 777 282 188 nebo prostřednictvím mailové adresy ftj@ftj-video.cz

marek.raska | 01.02.2010 16:08:01
Dobrý den, vím, že jsem se probral trochu pozdě, ale rád bych ještě objednal DVD z podzimního závodu ve Velké Chuchli, včetně sestřihů startovního čísla 576 (Subaru Impreza - černá). Prosím, dejte mi vědět, zda je to ještě možné. Děkuji mnohokrát. S pozdravem Marek Raška e-mail: marek.raska@volny.cz tel.: 602135720
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007