aktualizováno | 10.12.2009 22:06:07 | edda | přečteno: 3282x
Představujeme nováčky seriálu
 


 

    Mirek Šenk 40 let -  téměř 20 let šťastně ženatý, 2 kluci. Díky velkému pracovnímu vytížení mi moc volného času nezbývá, ale i přesto se snažím ve volných chvílích věnovat rodině, motoristickému sportu a chalupě. Od školy pracuji v autobranži a zajímá mě veškeré dění v tomto oboru. I když jsem držitelem okruhové licence, jako závodník nemám téměř žádné zkušenosti. Vyzkoušel jsem si pouze Smart Cup a hobby rally jako spolujezdec. Věřím, že na závodech do vrchu získám další zkušenosti a nebudu nebezpečným pro diváky, pořadatele a ostatní závodníky .


 

 

 

R O Z H O V O R

 

Jak jste objevil náš seriál?

Mám spoustu kamarádů závodníků, ale i nadšenců do jakýchkoliv automobilových závodů. Vždy když jsem se s nimi setkal, tak mi vyčítali, že něco nejezdím. No a znáte to, vymlouváte se na čas, na to že nemáte licenci, že si nechcete dělat ostudu, že nemáte peníze apod. No, a když se mě na to samé zeptal Eda Patera, tak jsem se vymlouval naprosto stejně. Vyslechl si mě, pokýval hlavou, usmál se a řekl – tak to je přesně to co nepotřebuješ, abys mohl jezdit naše kopce. Byl jsem si potom závody omrknout a opravdu se mi moc líbily. Navíc jsem si všiml, že je na závodech velice kamarádská atmosféra a to se mi také moc líbí. Tak proč to nezkusit?

 

S čím budete startovat?

Pojedu se Škodou 130LR za Tým Auto Kožmín. Majitel vozu a šéf týmu Martin Kožmín tvrdí, že je to špičkový vůz, se kterým se vyhrává. Tak uvidíme co v něm je (tedy v tom autě  )

 

Jaké jsou Vaše ambice?

Když pojedu s autem, se kterým se vyhrává, tak mám samozřejmě ambice vyhrát   . Ale vážně, začínám, takže bude úspěch, když auto a sebe dovezu ve zdraví do cíle.

 

Jako nezaujatý, máte nějaké poznatky, zlepšení, rady k fungování seriálu?

Jako nováček si myslím, že budu moci hodnotit až po sezóně, zatím mohu hodnotit pouze z pozice diváka. A zde bych snad byl jen pro zajištění kvalitního stánku s dobrými klobáskami  a pro co nejméně prostojů a více závodění.

 

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007