aktualizováno | 22.12.2009 09:19:25 | edda | přečteno: 3106x
Rozhovor se Standou Urbánkem
 

        R O Z H O V O R

 

 

 

 

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

Myslím si, že po absolvování pěti závodů seriálu se sériovým vozem bez větších úprav a získání dvou čtvrtých míst s autem se sílou 114 koňských sil a v tak silné konkurenci jsem ani nepředpokládal, že bych mohl dosáhnout takových výsledků. Vždy jsem stál na závodech jako divák a vždy si přál závodit a až v tomto seriále mi to bylo umožněno. Splnil se mi celoživotní sen, takže kdybych se neumístil tak dobře už bych mohl být spokojen. Překvapilo mě to.

 

Domníváš se, že mají historici v tomto seriálu budoucnost?

Historici jsou nádherná auta a už dokázala ve své době vítězit a líbit se divákům a proto věřím, že určitě historici mají budoucnost i v tomto seriálu a budou nadále kořením tohoto seriálu a přitáhnou mnoho starších, ale i mladších diváků. Ono vidět tyto auta projíždět zatáčky bokem to je pravý zážitek.

 

 

Co Tě letos nejvíce v seriálu potěšilo?

Nejvíce mě potěšila přátelská atmosféra a velmi dobře zvládnuté závody ze strany pořadatelů a vysoká účast závodníků ve všech kategoriích a samozřejmě nádherné vozy.

 

 

A naopak, co je potřeba zlepšit?

Po pěti odjetých závodech nemohu hodnotit co je třeba zlepšit. Byl jsem spokojen. Kdyby nová sezóna probíhala tak jako letošní byl bych spokojen.

 

 

 

Která trať se Ti nejvíce líbila?

Benecko je pěkná trať.

 

 

Tvoje sportovní plány pro příští rok?

Můj plán je dostat do vozu pár párů koní na víc, hlavně změnou dobového motoru s větším obsahem a vyřešit podvozek (tlumiče a samosvor), aby auto lépe drželo stopu. Vestavět ochranou klec, určitě získávat zkušenosti, seznamovat se s tratěmi a obsadit co nejlepší umístění.

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007