aktualizováno | 05.01.2010 12:50:42 | edda | přečteno: 3025x
Rozhovor s Jirkou Šarochou
 

R O Z H O V O R

 

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

 

  Byla to pro mě velice pěkná sezona,protože mám závodění jen jako hobby,náramně jsem si to užíval.Moje umístění dost přesně ukazuje rozdělení sil v naší třídě.Možná jsem moc brzy před koncem sezóny složil zbraně,ale i tak být v TOP 5 je pro mě velice dobrý výsledek.

 

Co Tě letos nejvíce v seriálu potěšilo?

 

  Stejně jako mnoho jiných jezdců přede mnou zde chválím výbornou atmosféru při závodech jak mezi jezdci tak i mezi pořadateli.To jistě přispívá k dobrým výsledkům spolu s vědomím velmi dobře zabezpečené tratě.Rovněž mě velice těší,že mohu startovat mezi tolika kvalitními jezdci a v plejádě krásných historických vozů,což nám mohou ostatní seriály jen závidět.

 

A naopak, co je potřeba zlepšit?

 

  Ono se to snadno píše,ale!Každý by měl začít asi nejdřív u sebe.Nejvíce se to asi týká najíždění tratě před závody,ale díky chystaným postihům se snad vše zlepší!

 

Která trať se Ti nejvíce líbila?

 

  Jak mě tak i mému vozu nejlépe sedla trať v Prachaticích.A hned potom mám rád Beroun což je pro mě vlastně trať domácí.

 

Kdybychom museli jednu trať vyřadit, kterou by jsi zvolil?

 

 Zatím jsem nejel všechny tratě ale z těch které znám bych se obešel bez Zbraslavi (při stávajícím povrchu).

 

Tvoje sportovní plány pro příští rok?

 

 Určitě bych byl rád,kdybych o nějakou příčku poskočil výše.Více než jezdec jsem však mechanik a renovátor a tak moje priority směřují spíše k dokončení dalšího projektu.Prozradím jen,že to bude samozřejmě historik.

 


 

xAThmGarI | 14.01.2011 03:06:34
cLMB4D wgitxxgcnpoc, [url=http://odzqlmzvcicn.com/]odzqlmzvcicn[/url], [link=http://myisqwkaapnk.com/]myisqwkaapnk[/link], http://cjgpjhpvftfe.com/
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007