aktualizováno | 07.01.2010 12:22:22 | dawe | přečteno: 4792x
Představujeme nové partnery seriálu
    PROFIL FIRMY -

 Firma MK-RACING vznikla na podzim roku 1999 vývojem ze závodního teamu účastnícího se MČR v rally a v závodech do vrchu. Snažíme se nabídnout všem zájemcům o motorsport podporu při úpravě automobilů a dodat potřebné díly a příslušenství. Jako oficiální zástupci mnoha světových výrobců nabízíme dobré cenové podmínky a velkoobchodní prodej prostřednictvím smluvních prodejců.

 Od roku 2006 jsme výrazně rozšířili naše portfolio a kromě úprav automobilů se intenzivně věnujeme i motocyklům. Stali jsme se dovozci špičkových produktů pro úpravy motocyklů, jak pro radost a potěšení běžných motorkářů, tak pro závodní úpravy na té nejvyšší úrovni.


 Máme rozsáhlé zkušenosti především s vozy Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Peugeot/ Citroen, Ford, Honda, Alfa Romeo/Fiat/Lancia a samozřejmě koncernové vozy Škoda/VW/Seat/Audi.

 Abychom docílili dokonalého výsledku, dodáváme pouze špičkové výrobky a technologie, nicméně se vždy snažíme o dosažení nejlepšího možného poměru cena/výkon. Každému jsme připraveni nabídnout vhodné díly tak, aby vyhověly jeho požadavkům i finančním možnostem. Přesto se velmi důsledně vyhýbáme levným ale nekvalitním kopírovaným dílům z Číny a Taiwanu, které v poslední době zaplavují trh (brzdy a podvozky D2, K-Sport, XYZ a podobně). Všechny díly, kterých se to týká, dodáváme s nejnovějšími homologacemi dle požadavků FIA. Vzhledem k přímé spolupráci s výrobci dokážeme nabídnout nízké ceny a zakázkovou výrobu přesně dle požadavků zákazníka.

 

 Firma MK-Racing je výhradním dovozcem a oficiálním zástupcem několika značek pro Českou, a v některých případech, i pro Slovenskou republiku. Tyto produkty dodáváme jak koncovým zákazníkům, tak v poslední době čím dál širšímu okruhu prodejců a autosalonů. Pro obchodní zástupce nabízíme velmi zajímavé obchodní podmínky a flexibilní podporu.

 Tam, kde by nestačil pro konkrétní úpravu sortiment našich hlavních dodavatelů, jsme připraveni pro zákazníka vyhledat požadované díly i mezi ostatními světovými výrobci a vybrané díly případně individuálně dovézt. Naší hlavní snahou je, aby od nás zákazník nikdy neodcházel s nepořízenou.

 Vybrané zboží je možné objednat v jedné z našich obchodních kanceláří, případně zboží běžně zasíláme poštou na dobírku. Pro zájemce je možné na většinu dílů zajistit odbornou montáž ve smluvních dílnách za výhodných podmínek.

 

 K našim spokojeným zákazníkům se mimo jiné řadí: Bratři Hajduškovi (Tatra Ecorra V8), Petr Zedník (Ford Fiesta S1600), Jaromír Tomaštík (Mitsubishi Lancer), Silvestr Mikuláštík (Subaru Impreza N14), Jaroslav Orsák (Mitsubishi Lancer), Jaromír Tarabus (Fiat Punto S2000), Milan Pantálek (Mitsubishi Lancer), Antonín Tlusťák (Citroen C2 S1600), Lukáš Pondělíček (Citroen C2 S1600), Petr Šimurda (Opel Kadett C), Milan Blahout (Lada), Roman Michalík (Mitsubishi Lancer), Igor Drotár (Octavia WRC), Lumír Firla (Mitsubishi Lancer), Martin Kožmín (Mitsubishi Lancer), Karel Pohner (Honda Civic), Jan Halala (Ford Focus), a mnoho mnoho dalších... Z účastníků tzv. Edda-Cupu můžeme zmínit že na pneumatikách Silverstone startoval absolutní vítěz 2008 Aleš Komárek a nejlepších pět! jezdců ve třídě SE+2000 v roce 2009 (Komárková, Tirronen, Hák, Moravec, Lev, a další) ale třeba i Petr Crhák (2. SE-1600) nebo Josef Srnský (H-1300).

 

Jsme výhradními dovozci následujících značek:

ASHLEY COMPETITION EXHAUSTS - Výfuky z ušlechtilé oceli se závodní technologií, svody, potrubí, výfukové tlumiče

AVO UK PERFORMANCE SUSPENSION - Špičkové nastavitelné závodní jednokomorové podvozkové systémy

BIMARCO - Závodní skořepinové sedačky s homologací FIA, úpravy barev a rozměrů dle přání zákazníka

BLUEFLAME – Celonerezové výfukové systémy pro nejmodernější vozy (EVO X, STI N14, GTR, Boxster, ...)

CLUTCHMASTERS - Závodní jednolamelové i vícelamelové spojky a odlehčené setrvačníky

DIMMA DESIGN a MAXI RACING - Profesionální široké kity karoserií, 106Maxi, 306Maxi, 205T16, 206WRC, ZX Maxi, Clio Maxi, Uno Maxi, C2 S1600, FABIA S2000, ...

EVO CORSE - Špičková lehká závodní kola, rozměry od 14" do 18" pro asfaltové i šotolinové použití, 16" off-road kola

GALUPPO – Vysoce kvalitní španělské nehořlavé oblečení a boty pro závodníky s nejnovějšími homologacemi FIA nebo CIK

GOODRIDGE - Sady ocelí opletených brzdových hadic, hadice pro vedení kapalin, koncovky, příslušenství, chladiče oleje

HT AUTOS a ABW - Profesionální laminátové díly na Subaru Impreza, široké kty karosérií 22B a WRC, nárazníky, masky, sání, příslušenství

LIFELINE – Hasící přístroje a kompletní systémy s homologací FIA, oficiální dodavatel PRODRIVE a ORECA

MITO WHEELS – Špičková švýcarská hi-tech tuningová kola s agresivním designem, design a výroba v Itálii

MONGOOSE / COLLINS / POWERCHIPS - Nerezové výfukové systémy, úpravy řídících jednotek, přetlakové ventily

OBP – Pedálové sady, ruční hydraulické brzdy, nádoby proti odlévání benzínu, nádoby na zachytávání oleje, ...

PIPER CAMS & EXHAUSTS - Špičkové vačkové hřídele a sportovní výfuky, přebrušování, řemenice, příslušenství

POWERFLEX - Polyuretanové silentbloky pro sportovní uložení podvozkových částí, výfuků a dorazy tlumičů

QUAIFE ENGINEERING - Automatické samosvorné diferenciály, krátké převodové sady, sekvenční převodovky, strmá řízení

SECURON - Špičkové britské bezpečnostní pásy ve tří-, čtyř- a šestibodovém provedení s nejnovější homologací FIA a ECE R16

SILVERSTONE – Závodní pneumatiky pro rally, vrchy, okruhy, rallyecross, autocross i hobby. Homologace FIA a „E“

STILO - Výrobce technologicky dokonalých přileb a interkomů pro automobilový sport dle FIA, používá i Sebastien Loeb

TAR-OX - Špičkové kalené a ručně leštěné kotouče, brzdové destičky, extrémně lehké závodní brzdové systémy (až 16-pístků)

TAZIO CORSE - Sportovní volanty a příslušenství, výrobce patentovaného systému Snap-Off na rychlé odepínání volantu

 

                                    WWW.MKRACING.CZ

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007