aktualizováno | 22.01.2010 09:43:15 | edda | přečteno: 3403x
Představujeme nováčky seriálu
 

Jaroslav Mašek – Car Pro Racing

Jsem celoživotní příznivec automobilových závodů a hlavně rally. Velmi rád vzpomínám na 14 sezón v rally po r. 1989, v kategorii historic. Nejdříve jsem jezdil s Octávií TS z roku 1961 a zbývající sezóny s vozem škoda 110 R Coupé. Zúčastňoval jsem se celého mistrovství ČR a několika soutěží mistrovství Evropy – např. Rally Vltava, Elba, Verona...

Po roce 1989 působím v našem rodinném autosalonu a servisu Škoda, který je znám účastníkům bývalé rally Úslava, protože u nás probíhaly technické přejímky na tuto soutěž.

 

R O Z H O V O R

 

Jak jste objevil náš seriál?

O seriálu závodů jsem se dozvěděl od kamaráda, který se byl na několik závodů podívat a pak už jsem si sám pravidelně sledoval výsledky a informace z internetu.

 

 

S čím budete startovat?

Jsem příznivcem vozů Škoda a hlavně vozů Š 110R Coupe a Rapid. Budu startovat se Škodou Rapid, letos bez velkých úprav na motoru.

 

Jaké jsou Vaše ambice?

Jsem rád, když se opět budu pohybovat v závodní atmosféře, mezi pěknými auty a dobrými kamarády. Letos chci hlavně poznat tratě a zjistit svoje možnosti. Vždy jsem závodil se spolujezdcem a myslím, že mě bude chybět při čtení tratě. Ale přesto se moc těším.

 

Jako nezaujatý, máte nějaké poznatky, zlepšení, rady k fungování seriálu?

Rady ani poznatky ke zlepšení zatím žádné nemám, ale vážím si každého člověka, kterýje schopen zorganizovat tak kvalitní a oblíbený seriál závodů do vrchu jako je ten Váš. V dnešní spleti zákonů, to není vůbec jednoduché.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edda | 22.01.2010 20:03:35
Ládiku, toto je pouze tréninkový vůz, na ostrým se pracuje...
rosi | 22.01.2010 17:31:25
Vítej mezi námi,Jardo,vidim že asi pojedeš s Rapidem,a jak tak koukam,pozor na kola lezoucí přes károserii,Mirek(TK)to nemá rád):)))
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007