aktualizováno | 26.01.2010 11:27:52 | edda | přečteno: 3100x
Představujeme nové partnery seriálu
 

  KLARO spol. s r.o. Kde jednatelem je náš jezdec Ladislav Klokočka - je předním českým výrobcem úklidových a manipulačních vozíků včetně kompletního sortimentu příslušenství k nim.

V době svého vzniku v roce 1993 zahájila firma činnost výrobou dvou typů jednoduchých manipulačních vozíků. Dnes firma vyrábí několik produktových řad vozíků, které v sobě zahrnují více než sto základních typů a několik stovek variantních řešení. Na trh tak dnes firma dodává vozíky zdravotnické ,hotelové, úklidové a kompletní sortiment nerezových vozíků, vozíky pro gastroprovozy, prádelny či sklady. Originalita řešení vlastní konstrukce vozíků pak umožňuje potenciálnímu klientovi pomocí stavebnicových dílů a možnosti kombinovat jednotlivé díly i celé podskupiny mezi sebou, vytvořit ze základního typu vozíku takový, který přesně odpovídá jeho provozním, kapacitním či estetickým potřebám.

Kromě originality konstrukce vozíků staví firma Klaro spol. s r.o. od svého vzniku za základ své výrobní a obchodní strategie špičkovou kvalitu výrobků spolu s rychlou a pružnou reakcí na řešení potřeb svých klientů. Jestliže v roce vzniku firmy byla výroba realizována na základním strojírenském vybavení, dnes firma disponuje špičkovým technologickým vybavením, které spolu s důrazem na využívání kvalitních materiálů, moderních metod řízení firmy a týmové spolupráce profesně vyspělých pracovníků, umožňuje firmě na trh uvádět mimořádně kvalitní výrobky s vysokou užitnou hodnotou pro koncového klienta. Tato strategie umožnila firmě KLARO spol. s r.o. stát se v průběhu několika málo let nejen jedním z nejvýznamnějších dodavatelů manipulačních vozíků na českém trhu, ale v posledních několika letech i  významným exportérem svých produktů do celé řady zemí EU i mimo ni.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007