aktualizováno | 03.02.2010 14:10:52 | dawe | přečteno: 3268x
Nový generální partner r.2010

     AAA Radiotaxi s.r.o., největší pražská taxislužba se stala generálním partnerem seriálu pro tento ročník!

    Profil firmy

 

Taxislužba je v našem hlavním městě Praze, stejně tak jako v ostatních světových metropolích, nezastupitelnou osobní dopravou poskytující zákazníkům výrazně individuální formu osobní dopravy zajišťující soukromí, komfort a bezpečnost při jejich cestách. Současně je pražská taxislužba služba veřejná a tím snadno dostupná a patří dosud k nejlevnějším v celé Evropě, a to při srovnatelné úrovni poskytovaných služeb.

Radiodispečink taxi A A A se již déle než 18 let snaží nést vlajku solidnosti v pražské taxislužbě, o čemž se vás snažíme denně nonstop přesvědčovat jak v ulicích Prahy, tak i prací našeho dispečinku. O snaze poskytovat našim zákazníkům ty nejkvalitnější služby taxi a nejenom o tom, bychom vás rádi informovali na těchto stránkách.

Historie:

Společnost A A A byla založena v roce 1990 jako fyzická osoba podnikající a v roce 1996 byla transformována na společnost s ručením omezeným. Rok po založení v roce 1991 měla 15 řidičů taxi a dvě operátorky dispečinku taxi. Od roku 1992 přibývalo každoročně okolo 65 řidičů taxi, takže v současné době máme přes 1200 vozů taxi, jejichž provoz řídí 40 operátorek dispečinku. Takový průběžný nárůst počtu vozidel taxi znamená i efektivní zvládání aplikace nových zvláštních komunikačních technologií, které si společnost A A A sama vyvíjí. Radiodispečink taxi společnosti A A A je největším dispečinkem taxi v ČR a sedmý největší dispečink taxi v Evropě, který je schopen Vám přistavit vozidlo taxi kdekoli na území Prahy do deseti minut, samozřejmostí je i přistavování taxíků mimo Prahu. Společnosti A A A radiotaxi s.r.o. bylo přiděleno Českým telekomunikačním úřadem telefonní číslo 14014, pod kterým je taxislužba nabízena na území hlavního města Prahy a v dalších městech České republiky (Brno, Budějovice, Cheb, Chomutov, Hradec Králové, Karlovy Vary, Teplice, Plzeň, Rokycany, Ústí nad Labem, Zlín). Okolo 200 firem podnikajících na území ČR využívá na základě smluvního vztahu pro jízdy na vouchery náš cenově a administrativně výhodný systém bezhotovostních plateb za taxi. Významným projektem v pražské taxislužbě, na kterém se společnost A A A v maximální možné míře podílí, je zavedení a rozšiřování dobře fungujících tzv. taxistanovišť se správcem, jehož výsledkem je, že na určitých taxistanovištích v Praze na vás čekají právě a pouze taxíky společnosti A A A . Zcela ojedinělým projektem v taxislužbě v celé České republice je do začátku roku 2006 nabídka taxislužby naší společností přímo na taxistanovištích před příletovými halami letiště Praha – Ruzyně terminálů Sever I a Sever II na standardu značně převyšujícím běžnou taxislužbu v Praze i v ČR (žluté taxi Škoda Superb a Octavia Combi).

Hodnocení:

Společnost A A A se v roce 2006 v testu deníku MF Dnes umístila na prvním místě v Praze při porovnávání ceny za přepravu taxíkem a kvality poskytnuté služby. V letech 2006, 2007 a 2008 se společnost A A A stala opakovaně vítězem čtenářské soutěže novin The Prague Post jako nejlepší taxiservis v Praze. - na toto místo budeme postupně zařazovat odkazy na testy pražských taxislužeb a zajímavé články, které se taxislužby týkají.

 


 

Zajímavosti:

Atmosféru soudržnosti našich řidičů potvrdila akce v prosinci 2006, kdy jejich solidarita zabránila přepadení ohroženého kolegy. Během několika minut se jich na místo činu dostavilo k údivu překvapeného útočníka na 150.

Perspektivy:

  • Od 1.7.1998 nabízíme možnost jízd za bezhotovostní platbu (faktura, voucher).
  • Od 1.2.2006 nabízíme možnost jízd za bezhotovostní platbu platebními kartami.
  • Od 1.2.2006 nabízíme taxislužbu ze stanovišť taxi přímo před příletovými halami letiště Praha - Ruzyně.
  • Na taxistanovištích se správcem společnosti A A A pro vás připravujeme instalaci informačních zařízení, která budete moci používat (info o dopravě, ubytování, atd…).
  • Dne 1.3.2007 vyšlo první číslo dvouměsíčníku iNTAXI, který společnost A A A začala vydávat. Časopisy jsou pro Vás zdarma připraveny v našich vozidlech taxi. Časopis je dvojjazyčný, v češtině a angličtině.
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007