aktualizováno | 09.02.2010 12:17:55 | edda | přečteno: 3055x
Představujeme nové partnery

 

O společnosti GENERAL AUTOMOBIL CZECH s.r.o.

    Naše společnost je autorizovaným servisem vozů Škoda a specializovaným servisem vozů Opel a Chevrolet.

  Výrobky Škoda Auto, Opel a Chevrolet se řadí mezi nejspolehlivější ve svých třídách a mezi motoristy patří k nejoblíbenějším. Ovšem i ten nejspolehlivější automobil potřebuje pravidelnou a odbornou péči. Od toho jsme zde my.

  Náš tým vyškolených a certifikovaných pracovníků s dlouholetou praxí v opravárenství automobilů je kdykoli připraven provádět na Vašem vozu preventivní a pravidelné úkony, stejně tak si i poradí se situacemi, které motoristé zrovna nemilují. V případě jakéhokoli nestandardního chování Vašeho vozu, v případě nehody či poruchy Vás nenecháme na holičkách. V co nejkratším možném termínu provedeme opravu Vašeho vozu tak, abyste nemuseli své plány měnit a hledat prozatímní řešení. Zařízení likvidace pojistných událostí je samozřejmostí.

   Rádi vás přivítáme v naší pobočce i při mnoha příjemnějších situacích, např. při montáži některého z doplňků, které by Váš automobil chránily před odcizením, nebo Vám zpříjemňovaly dlouhé cesty, ať za obchodním jednáním nebo jen na rodinných výletech.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007