aktualizováno | 11.02.2010 14:15:09 | edda | přečteno: 4136x
Představujeme nové partnery seriálu

 

Spoluvlastníkem je bývalý vynikající autokrosař a nyní manažér Petra Turka, Bořík Tlášek. 

Dne 21.5.2009 uplynulo 18 let od založení obchodní společnosti FEMAT, s.r.o., která od r. 1992 sídlí ve Velké Chuchli.

  Od začátku své činnosti je převažující činností zajišťování výroby, kompletace dodávek mechanických strojních dílů a obchod s odlitky ze železných a neželezných kovů.
Sortiment užitkové a umělecké litiny je určen jak k doplnění interieru domů, tak i pro vybavení parků, pěších zón, historických částí měst apod. V této oblasti se firma prosadila nejen na tuzemském trhu, kde spolupracuje s řadou stavebních firem, architektonických kanceláří a městských úřadů, ale i na trhu zahraničním, kde má trvalé obchodní kontakty s firmami ze států Beneluxu, Rakouska, Německa, apod. Firma v současné době nabízí 110 druhů zábradlových prvků, 20 druhů laviček, 8 druhů stromových mříží, 15 druhů sloupků pro ohraniční prostoru, výrobu replik litinových prvků atd. www.femat-litina.cz

. Ve Velké Chuchli byl po rekonstrukci vlastního objektu na podzim 1993 otevřen autosalon a značkový servis a společnost se stala smluvním partnerem Škoda Auto, a.s.  Společnost prodá cca 600 vozů ročně. Aby ještě více přiblížila své služby zákazníkům, otevřela v polovině r. 1999 druhý autosalona a značkový servis.

  V roce 2006 byla otevřena v Radotíně stanice technické kontroly a měření emisí
 

    Více na - http://www.femat.cz/index.htm

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007