aktualizováno | 06.03.2010 10:31:20 | edda | přečteno: 3683x
Rozhovor s Honzou Semlbaurem

        

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

 Co se týká mého výkonu, tak v celkovém hodnocení jsem samozřejmě velmi spokojen – obhájení mistra třídy SE-2000. Jelikož jsem měl od půlky sezony problémy s motorem a dokončoval tak s vypůjčeným, bylo to skvělé. Díky všem kamarádům – konkurentům za hezké boje (M. Slováček, kluci Klokočkové, P. Černý, R. Hovorka atd.)

Co Tě vloni nejvíce v seriálu potěšilo?

 Krom závěrečného skoku ředitele do vody asi vše co se týká závodů, krom jednoho problému, asi vše. Snaha o obměnu tratí, zlepšování konkurence, zlepšování zázemí a pořadatelské činnosti.

A naopak, co je potřeba zlepšit?

 Zlepšit asi komunikaci mezi pořadateli a jezdci (třeba i asociace jezdců pomůže) – vyposlechnutí a dání na jejich názor při určitých rozhodování.

Která trať se Ti nejvíce líbila?

 Když to vezmu kolem a kolem, tak se mi líbí skoro každá. Nějaká má jedny plusy, druhá zas jiné. Beroun – domácí trať (i když pro mne zatím spíše smolná), Prachatice a Vrchlabí senzačně rychlé adrenalinové tratě…

Kdybychom museli jednu trať vyřadit, kterou by jsi zvolil?

 Jelikož mne připadá nejslabší (krátká a málo zajímavých pasáží, není moc místo na depo), tak asi Hronov.

Tvoje sportovní plány pro tento rok?

 Určitě se prát o obhajobu, i když to asi letos bude nejtěžší díky skvěle se zlepšující konkurenci bude to velký boj. Dále připravovat vůz na okruhové závody a snažit se vybudovat kvalitní a zajímavý závodní tým (www.czechbulls.cz) s parťákem Pavlem M. Černým.

 

    Díky, hodně zdaru a těším se na Vás…

 

 

Honza Semlbauer | 06.03.2010 21:03:10
tak a ted ty Edo :)
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007