aktualizováno | 09.03.2010 15:17:43 | edda | přečteno: 3815x
Rozhovor - Eda Patera /jezdec/
 

R O Z H O V O R

 

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

  Jezdím Subaru od r. 2003 a poprvé jsem byl tímto vozem nadšen, auto dojelo všechny odstartované závody a souboj s Alešem byl opravdu adrenalinový..

Co Tě vloni nejvíce v seriálu potěšilo?

  Že opět, jak v dobách socialismu je na startu v každé třídě dostatek aut a v některých třídách umístění v první desítce lze považovat za úspěch, tak jak to bejvávalo! Také startovní pole historických vozů je supr, jak mohu,tak v cíli se běžím na dojezd veteránů podívat.

A naopak, co je potřeba zlepšit?

  Vadí mi když se zastaví závod a jezdci před startem nemají přesné info, jak dlouhá bude pauza. Snad se pořadatelé letos polepší.... Také bych chtěl lepší informovanost o dosažených časech.

Která trať se Ti nejvíce líbila?

  Jednoznačně Zbraslav, ten kopec mi učaroval, a že mám s čím porovnávat. Jak jezdec dole odbočí z hlavní, tak nemá vteřinku oddech v nádherných technických pasážích a to až do cíle.

Kdybychom museli jednu trať vyřadit, kterou by jsi zvolil?

  Asi Hronov, je krátký, nebezpečný a slabší depo / zdůrazňuji, je to názor jezdce/. Možná je to zkreslené tím, že tam neumím zajed....

Tvoje sportovní plány pro tento rok?

  Ještě jeden rok pojedu se Subaru, pak bych přece jenom, něco pomalejšího, co bych dokázal ovládnout... Jinak se v našem týmu hlavně finišuje na Vise pro syna. Také nám na dvoře přibyl Mercedes 190, Alfa Romeo 75, tak si teď lámem hlavu, jak vše dostat na akce.

 

 

 

Roman L | 09.03.2010 13:21:00
Souhlasim s Edou,taky me znervoznuje a rozčiluje když se zastaví zavod a nevim na jak dlouho ta pauza je!!
Honza Semlbauer | 08.03.2010 20:58:01
Diky Edo, hezky napsano :)
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007