aktualizováno | 14.03.2010 19:33:30 | edda | přečteno: 3175x
Rozhovor s Pavlem Černým
 

JAK HODNOTÍŠ SEZONU, CO SE TÝČE TVÉHO VÝKONU?

Hodně pozitivně. Je to moje první sezona, takže jsem do toho vůbec nešel s tím, že bych se mohl umísťovat. Navíc v E-2000 je spousta kvalitních soupeřů se skvělou technikou, takže o to víc jsem překvapený a potěšený svým celkovým druhým místem. Můj týmový parťák Honza Semlbauer to nerad slyší J, ale já jezdím především pro zábavu, pro sebe, pro to ježdění samotné, než pro to abych musel zvítězit… Jinými slovy jezdím především proti sobě. Ale samozřejmě dobré umístění je pak příjemný bonus. J

CO TĚ VLONI NEJVÍCE V SERIÁLU POTĚŠILO?

Je to moje první zkušenost se závoděním do vrchu, takže nemám s čím srovnávat. Obecně se mi líbí organizace, připravenost seriálu a především atmosféra, která je v depu. Není to o tom, že by se tu sešli lidé, kteří si vzájemně chtějí vydrápat oči a roztrhat se na kusy, ale spíš se pobavit a vypnout z pracovního nasazení. Alespoň tak to vnímám já a je to fajn.

A NAOPAK, CO JE POTŘEBA ZLEPŠIT?

Líbilo by se mi ozvučení depa a nějaký systém zpětné vazby nebo toho, jak se dají dávat podněty. Například aby byla vytvořená nějaká rada (jestli existuje, tak jsem to přehlédl J ), kde budou jezdci i organizátoři a my „obyčejní“ jezdci bychom měli komunikační kanály k tomu, abychom mohli poskytovat svou zpětnou vazbu a dávat své nápady. Moje zkušenosti jsou takové, že aby věci fungovaly, tak v nich musí být angažované všechny zúčastněné strany – nejen organizátoři, ale také především ti, kteří „kupují“, tzn. my jezdci. Prostě vzájemná spolupráce a synergie.

KTERÁ TRAŤ SE TI NEJVÍC LÍBILA?

Top jsou asi Prachatice, ale v zásadě se mi líbily všechny – některé víc, některé míň. Třeba Beroun je super, ale letos to pro mě byla spíš trať, kde jsem získal ponaučení, než že bych si jí užil. J

KDYBYCHOM MUSELI JEDNU TRAŤ VYŘADIT, KTEROU BYS ZVOLIL?

Nemám takovou, kterou bych chtěl vyřadit.

TVOJE SPORTOVNÍ PLÁNY PRO TENTO ROK?

S Honzou Semlbauerem jsme dali dohromady CzechBulls Racing Team (www.CzechBulls.cz a najdete nás i na Facebooku) a tak si samozřejmě chceme sezonu maximálně užít. Maximum závodů, pracovat na sobě, ladit techniku a hlavně se skvěle bavit.

Pavel Milan Černý

Manažer a jezdec

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007