aktualizováno | 08.03.2008 18:59:17 | edda | přečteno: 3002x
Info k pomluvám!!!

      Doneslo se mi, že jistý "fanda" našeho seriálu šíří pomluvy ohledně zajištění závodů a jejich realizaci. Na žádost několika jezdců zveřejňuji stav příprav jednotlivých podniků.

      1. Beroun - zajišťuje berounská agentura Five Stars a dle vyjádření bychom se měli kolem 15 března sejít na závěrečném sezení všech zainteresovaných na odboru dopravy v Berouně. 

      2. Krupka - zajištuje ústecký tým EEG MUDr. Žižkovského a dle vyjádření máme souhlas obce, SÚS a čeká se na stanovisko Policie.

      3. Vír - jedeme společně s hobbyopencupem p. Kuneše, který zde pořádal již několik ročníků a nepředpokládá problémy. Popřípadě zajistí stejně kvalitní náhradu.

      4. Kdyně - zajišťuji já ve spolupráci s AMK Kdyně. Máme téměř všechny souhlasné stanoviska. Čekáme na vyjádření policie. 

      5.  Pátý podnik je v jednání a vzhledem k našim "fandům" ho zatím nezveřejním.

      6. Mikulov - včera jsem hovořil s p. Andrlem a počítá s našim společným podnikem

      7. Telnice - zajišťuje opět EEG a je naprosto bez problémová a jistá.

      8. Vrchlabí - zajišťuje T. Hank a jednání se teprve rozbíhají. Tomáš je v tomto regionu velké jméno a tak nečekáme problémy, neb nejdůležitější souhlasné stanovisko již máme / KRNAP/.

      9. Zbraslav - zařizuji společně s Miroslavem Adámkem. Zde máme s ohledem na autoritu firmy AUTO ADÁMEK velkou podporu u starosty Prahy 12 p. Hány i u starosty městské části Zbraslav. Pouze zatím nenáme jistý první úsek od mostu po hlavní silnici /cca 1km/. Zde bych rád poděkoval za podporu akce také T. Vavřincovi, P. Vojáčkovi, M. Jermanovi a P. Kotkovi.

 

                                               Patera Eduard

RgXKLNyEGSsmn | 19.08.2008 23:51:34
ExguaA vduvpqxkiajd, [url=http://xremrpfhhvvu.com/]xremrpfhhvvu[/url], [link=http://yffuogekwxha.com/]yffuogekwxha[/link], http://yxipmkxjtchm.com/
Cecil | 10.03.2008 21:46:37
evo má pravdu. Navíc se stačí podívat na seznam jezdců přihlášených např do Berouna . Jsou tam takový jména, že kdyby se ten závod nejel, tak by to byla pro pana Pateru sebevražda. Já osobně bych se takovými hloupými pomluvami snad ani nenechal rozčilovat. Držím Vám palce pane Patero
edda | 08.03.2008 19:01:18
Děkuji a těším se na Tvoji účast.
evo400 | 08.03.2008 15:05:55
EDDO držíme ti palce a vůbec o tvých kvalitách nepochybujeme. Hňupové a pomlouvači se najdou všude s tím nic nenaděláš. S chutí do toho a půl je hotovo.
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007