aktualizováno | 04.05.2010 12:38:14 | edda | přečteno: 4417x
Pozvánka do Hronova
 

HRONOVSKÝ KOPEC 2010

 

  Sportovní klub RTM Motorsport pořádá 8. – 9. května 2010 třetí ročník závodu automobilů do vrchu HRONOVSKÝ KOPEC 2010. Tato trať je dostatečně rychlá a slibuje kvalitní vyplavení závodního adrenalinu!

  Start je umístěn v Hronově za železničním přejezdem směr Studénka (příjezd od Náchoda – na křižovatce u Bowlingu doleva a přes železniční přejezd po trati závodu do depa). Cíl je jako loni nad lesem před obcí Studénky. Za cílem je depo, napravo pro SE, po levé straně silnice pro ostatní kategorie. Délka tratě 2,0km, šířka 6 metrů, 4 zatáčky levé a 5 pravých. Povrch jednolitý kvalitní asfalt. Loňský traťový rekord drží Ladislav Vitver součtem dvou časů 2:08,60. Náhled tratě je na onboardu Miloše Langa http://www.youtube.com/watch?v=TnF44DxuVC4

   Občerstvení i WC je zajištěno na trati i v prostoru cíle a depa. Trať bude uzavřena pro provoz od pátka od 20 hodin do nedělního večera. Je přísný zákaz volného trénování na trati mimo povolené tréninky (běžné průjezdy povoleny), porušení bude postihováno vyloučením ze závodu – bude kontrolovat Policie ČR.

   K závodu je přihlášeno přes devadesát jezdců. Očekáván je start několika zajímavých jezdců, kteří si u nás odbudou premiéru. Také nechybí nikdo z lídrů letošních tabulek, snad s vyjímkou Ondry Lorence.

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007