aktualizováno | 06.06.2010 10:26:07 | edda | přečteno: 3613x
Pozor změna termínu!!!

    Bohužel jsme nuceni posunout termín závodu Bečov. Během vyřizování povolení si jeden úředník všiml, že Bečov je součástí CHKO, kde je ze zákona zákaz automobilových a motocyklových závodů/ to nás ani nenapadlo, denně tam projedou desítky kamionů/. Je možnost výjimky, ale bohužel lhůty jsou šílené a nedají se zkrátit bez porušení zákona. Tzn. termín závodu bude 31.7. Tedy týden před Berounem. Ano Beroun, díky známým skutečnostem také není jistý / je to tak 50na50 / Zde bych rád poděkoval Honzovi Semlbauerovi a starostovi Železné panu Valentovi za aktivitu!

   Tímto posunutím by nám vznikla šesti týdenní pauza a proto jezdcům v Prachaticích navrhnu po konzultaci s Radimem Machem a Martinem Čábelou, kteří mají pozitivní zkušenost s touto tratí a doporučují ji, závod na autodromu Vysoké Mýto 11.7.2010.

  Je tedy možné, že by byl jeden závod v kalendáři navíc, u Berouna budeme znát rozhodnutí tak za tři týdny. Omlouvám se těm jezdcům, kterým tato změna naruší plán dovolené, nicméně oba podniky budou jednodenní, což při škrtání čtyř výsledků, by nemělo být problémem pro případné vynechání akce.

                                                                  Eda Patera 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007