21.03.2008 17:40:59 | edda | přečteno: 2811x
Info

          Jelikož téměř celý tento týden jsem věnoval našemu seriálu, tak bych Vás rád informoval co se povedlo. V Berouně začala s předstihem oprava silnice,  také je v jednání několik dalších zajímavostí / zapůjčení repliky F1, vybavený kamion Pirelli včetně pneuservisu od Motorsport Praha, prezentovat by se mělo díky Ríšovi Trajboldovi i Automuzeum Lány/, na trati by se měla objevit i Alpinka p. Hubáčka!!!!, který by měl mít v Berouně nad vozem osobní dohled,  je také v jednání účast Dalibora Janka, Oldy Novotného, Václava Blahny.  Snad i televize bude. Vše zatím bez záruky.

          Také jsem byl na jednání v Kdyni a musím poděkovat p. Blahníkovi z AMK Kdyně za velkou podporu akce. Pro zajímavost, byl jsem si projet trať se Saxem VTS 1.6 16V a na mokré traťi jsem nikde v celém úseku neměl na tachometru více jak 90 km/h......   Partnerem akce bude také západočeské rádio Kiss/ Proton, které celý týden před akcí bude zvát ve svém vysílání na tento kopec.

         Koncem příštího týdne bychom také mohli zveřejnit místo konání pátého závodu. Pro někoho z Vás to bude docela překvapení....

         Mimo to jsem se seznámil v jedné lokalitě, zaslíbené vrchům s partou zapálených lidí, kteří se zatím prezentovali v jiných seriálech a jsou ochotni připravit pro náš seriál jeden podnik. NEBUDE to ovšem na úkor navýšení závodů, více zatím nelze zveřejnit, pouze na víkend  5,6.7.2008 si raději nic neplánujte.

                                                         Patera Ed

         

tomas hank | 24.03.2008 20:49:24
Pan je tajnustkar.Cau
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007