aktualizováno | 23.07.2010 12:45:19 | edda | přečteno: 3853x
Aktuální info k Berounu

  Vzhledem ke známým skutečnostem je Beroun stále nejistý, Rada města Berouna odmítla i naše odvolání, pro mě, jako promotéra, by to znamenalo zrušení akce, přece jenom kalendář i tak má 11 podniků. ALE, starosta obce Železná / naše centrum/ má názor, že by byla velká škoda to vzdát! Mohu potvrdit, že na Kraji nám jasně řekli , že rozhodnutí samosprávy v tomto případě /ZÚK/ není zavazující.

 Možné varianty - 1. původní termín cca  5%

                         2. termín v září /18-19.9 /  cca 50%

                         3. Beroun nebude   cca45%

  Příští týden nás čekají další jednání.

Jarda M. | 26.07.2010 10:48:44
Vítku, měsíc před plánovaným termínem to vypadalo, že se závod nepojede. Přesto, na přání mnoha jezdců, Eda a hlavně pan starosta Železné dělali a dělají do poslední chvíle možné i nemožné, aby se závod konal. Bohužel na ůředníky naše řády, a zvlášť pravidlo o měsíci dopředu, nezajímají, mají své tempo. Samozřejmě, že by bylo super dát včas vědět, i my pořadatelé bychom to taky rádi věděli, bohužel tuto situaci jsme ani nezavinili, ani ji nedokážem ovlivnit. Myslím,že Tvůj tatínek, by ti vysvětlil, že do podobných situací se dostává ne svou vinou v podnikání taky a musí se s tím chtě nechtě vyrovnat. Jinak Ti přeju hezkou dovolenou a už se nezlob:-) Jarda, posunovač depa
Vítek Novotný | 24.07.2010 18:33:58
Mám takovej pocit že je napsáno v pravidlech, že musí být oznámeno min.měsíc předem zda-li se akce koná, nebo ne.Bylo by super dát to včas vědět, z důvodu plánování dovolené atd... ?????????????
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007