aktualizováno | 15.01.2018 10:05:32 | edda | přečteno: 13255x
RPR 2018 - kostra akce hotova!

 Rallye Praha Revival 2018 již má téměř hotovou podobu.

Zbývá vyřešit druhou páteční SSku , předběžný harmonogram bude zveřejněn do konce února! Již z toho, co již jsme připravili, je patrné, že se bude jednat zřejmě o nejnáročnější revival v historii! A to jak počtem km, které se nám navýšily díky GPS jednotkám, a tím možnosti více SS úseků. Plánovaných je tedy rekordních 15 SS! A také bude více přejezdů na penetracích a šotolinových cestách.

Zatím to vypadá na 662km, 134km v pátek, 358km v sobotu a 170km v neděli /bez SS úseků/. Není našim úmyslem revivaly natahovat čímdálvíce, ale je složité najít úseky pro SSku. I proto, proti naší vůli, budeme muset jet nějaké přejezdy nejkratší cestou / hlavní silnice/...

- Páteční etapa bude mít tři SS / Hipodrom,??? a rallycross/. Doufáme, že vyjde start na Václavském náměstí. Příjezd do centra Prahy bude opět ve formátu minulých ročníků. Start prvního jezdce z centra v 18,50hod. Cíl etapy bude v centru města Hradec Králové, na Masarykově náměstí. Na hotel by měl první vůz dorazit v cca 21,50hod. Problémem bude parkování u hotelu, zatím se tam prý vešlo nejvíc 120aut.. 

- Sobota má na pořadu devět SS úseků a pořádnou porci kilometrů! Vše se jede dvakrát, pouze Czechring třikrát. Na několika časových kontrolách bude občerstvení a k dispozici WC. Příjezd startovního čísla 1 na hotel je v cca 18,15hod.

- V neděli budou nově tři úseky. Dva stejné jako v pátek, a také SS13 Motodrom Pardubice. Do Radotína by měla dorazit první posádka před druhou hodinou odpoledne.

- Připomínáme, že tentokrát je technická přejímka povinná pro všechny. Rezervace ubytování v hotelu Černigov se provádí přímo v recepci, heslem je akce veteráni.

- POZOR! Startovné je potřeba zaplatit do 28.2! 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007